Lieve jongeren,
 
Mijn deur staat open, niet alleen voor de allerkleinsten, maar ook zeker voor jullie, de jongeren.
 
Het leven als jongere is een spannend avontuur, gevuld met pieken en dalen. Soms is het fijn om te weten dat er iemand is die even naar je luistert er voor je is.
 
Klinken een aantal van de volgende situaties bekend voor jou?
 
–        Ervaar je veel druk vanuit je vriendengroep, school of studie?
–        Zie je erg op tegen toetsen, presentaties of tentamens?
–        Heb je last van faalangst?
–        Heb je problemen op school of loopt het gewoon niet lekker op school of bij jouw studie?
–        Pieker je veel of word je gepest?
–        Wil je alles heel graag ‘goed’ doen maar lukt het juist niet?
–        Is het contact met je ouders wat moeizaam?
–        Heb je het gevoel niet verder te komen en weet je even niet hoe je hier zelf beweging in kunt krijgen?
 
Het leven als jongere is een achtbaan vol uitdagingen en vragen. Het is heel normaal om soms verdwaald te raken te midden van dit alles. En weet je, het is helemaal oké om hulp te vragen. Want geloof me, je bent niet alleen. Een coach kan je helpen om helder te denken over jezelf, wie je bent en vooral wat je wilt.
 
Ik ben hier om naar je te luisteren zonder oordelen, om al je emoties toe te laten en ruimte te geven, om je verhaal te delen en je zorgen te bespreken. Mijn doel is om jou te ondersteunen in het vinden van antwoorden op je vragen en het creëren van een positieve verandering in je leven.
 
 
En als je liever niet alleen maar wilt praten, of als dat soms nog een beetje lastig voor je is, dan beschik ik ook over waardevolle methoden, zoals systemisch werk, visualisaties en creatieve activiteiten. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar inzichten en groei. Ik geloof dat jij alle kracht in je hebt om te stralen!
 
 
Hoe gaat dat dan verder in zijn werk?-  En hoe verder?
 
Je mag me altijd geheel vrijblijvend bellen om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen, maar je kunt je ook aanmelden via de website. Een eerste gesprek is altijd bedoeld om te kijken of het goed voelt voor jou en wat je hulpvraag is. Als het helemaal goed voor je voelt, kunnen we van start gaan. Ik sta klaar om je te ondersteunen en te begeleiden in jouw persoonlijke reis.
 
Laat mij je kompas zijn op je weg naar groei en zelfontdekking. Samen gaan we op zoek naar de antwoorden die je zoekt. Want onthoud, je staat er niet alleen voor!