Herken je dit?

Heeft je kind  last of herken je dit?
 • Weinig zelfvertrouwen
 • Piekeren – negatieve gedachten
 • Hoog sensitiviteit
 • Pesten of gepest worden
 • Angsten
 • Woede en boosheid
 • Scheidingen
 • Rouw en verlies
 • Gedragsproblemen

Ik ben er ook voor de jongeren die

 • Niet lekker in hun vel zitten
 • Zich eenzaam voelen
 • Faalangst hebben
 • Stemmingswisselingenondergaan
 • Concentratie- en/of motivatieproblemen hebben
 • Moeite hebben met plannen van huiswerk
 • Die vaak overhoop liggen met ouders of leraren

Heb je zelf al verschillende dingen geprobeerd, maar kom je er even niet meer uit, dan is het fijn als er even iemand met jullie meekijkt, er een andere blik op werpt – er anders naar kijkt, luistert en jullie weer op weg helpt naar verbinding en balans binnen het gezin

Hoe werk ik

Vanuit veiligheid, warmte, humor, empathie en erkenning.

Sluit ik aan bij de belevingswereld van het kind. Ieder kind is immers uniek!  

Samen met het kind ga ik op ontdekkingsreis. Waarbij het kind wordt gestimuleerd om zichzelf te helpen en zelf een oplossing te vinden. We gaan opzoek naar de kern / reis die je naar je Kern brengt- wat zit er achter het gedrag, waar komt gedrag vandaan, gedachten en overtuigingen. Tijdens deze reis ontdekt het kind, krijgt inzichten in welke kwaliteiten en talenten het bezit- onderweg zal het zijn talenten en kwaliteiten ontdekken of terug vinden, groeit het zelfvertrouwen…

En tijdens deze reis  werk ik.. spelenderwijs, met verschillende speltechnieken, tekeningen, visualisaties, ….

voor kinderen kan het soms nog best lastig zijn om over emoties te praten door het visueel te maken worden emoties en onderliggende behoeften zichtbaar.

Over Mij

Vrolijk, ondernemend, empatisch, geduldig, sociaal, humoristisch, open

Toen ik nog een klein meisje was zeiden ze al; je wordt vast een kleuterjuf. Ik vond het heerlijk om met de kleinere kinderen te spelen, leuke dingen te doen..???

Inmiddels ben ik moeder van een puberzoon en heb ik 2 bonus kinderen en woon ik samen met mijn vriend en mijn zoon. Een gezellig samengesteld gezin.

Ik heb jaren met heel veel plezier bij de naschoolse opvang gewerkt. Heerlijk die verwondering, onbevangenheid en energie en al die verschillende unieke persoontjes.

…..kwam ik tot het inzicht dat ik graag meer voor kinderen wilde betekenen. Wat maakt dat ze ander gedrag vertonen, zich buitengesloten voelen, emotieregulatie- boze buien. Hier wilde ik meer over leren!

En zo belande ik weer in de schoolbanken en de post hbo kindercoach gaan volgen aan de Academie Psychodynamica. Waar ik zo ontzettend veel mooie en vooral waardevolle werkvormen en technieken heb geleerd en zelf ook heb mogen ervaren. Wat mij zelf ook meer in mijn kracht heeft gezet. Ik zelf heb mogen ervaren dat de verschillende technieken zoveel inzichten geven, je je zelf beter leert kennen en je weer (Meer) in je kracht zet.

Op dit moment ben ik, naast het opzetten van mijn eigen praktijk  werkzaam als kind begeleider in het Oranje Huis, waar wij ervoor zorgen dat kinderen ondanks de zorgen toch een fijne tijd hebben, even kind kunnen zijn en ze voor even alles kunnen vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *